Captur

NU BIJ ONS IN DE SHOWROOM

De nieuwe Renault CAPTUR: modieus en stads uiterlijk

Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een subtiele chroomlijst en het (optionele) vaste glazen dak is de nieuwe Renault Captur meer dan ooit afgestemd op stedelijke avonturiers. De Full LED Pure Vision-koplampen en de kenmerkende C-vormige dagrijverlichting getuigen van een krachtige en eigenzinnige stijl. De two-tone carrosserie en het uitgebreide palet personaliseringsmogelijkheden bieden iedereen de mogelijkheid zijn of haar eigen karakter tot uitdrukking te brengen.

Krachtig design

De nieuwe Renault Captur staat stevig op zijn nieuwe 16” of 17” wielen en wacht alleen nog op u om nieuwe uitstapjes in de stad te bedenken. Uw crossover is bijzonder temperamentvol en heeft een sterke persoonlijkheid. De stijlvolle vormgeving van de LED-lampen voor en achter geeft blijk van de wil om uw dagelijks leven in een heel ander licht te zetten. De Captur verrijkt uw beleving van de stad.

Comfort en nieuwe technologie

De nieuwe Renault Captur is geheel ingesteld op uw comfort. Wat te denken van het lederen stuurwiel? Het R-LINK multimedia- en navigatiesysteem is compatible met Android Auto™ en geeft u via het 7”-multimediascherm op het dashboard toegang tot uw smartphone. De apps zijn te gebruiken tijdens het rijden en de beschikbare apps zijn te vinden via Android Auto™. Het Bose® premium soundsystem biedt u een uitzonderlijke geluidservaring dankzij 6 high definition speakers en een subwoofer. Laat u in vervoering brengen.

Nieuwe Renault CAPTUR INITIALE PARIS, de overtreffende trap van luxe

Uw dagelijkse ritten worden in de Renault Captur INITIALE PARIS een sublieme ervaring. De two-tone carrosserie met Noir Améthyste lak weerspiegelt de fraaiste stadsgezichten. Uw crossover verleent het avontuur raffinement met zijn schitterende grille voorzien van de merkaanduiding INITIALE PARIS, en exclusieve lichtmetalen 17”-wielen speciaal voor het INITIALE PARIS label. Het interieur bevestigt dit: het stuur, het dashboard, de stoelen en de portierpanelen zijn bekleed met prachtig nappaleder. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals blijkt uit de dynamische LED knipperlichten. Plezier gegarandeerd door de combinatie van hoogwaardige technologie en een perfecte afwerking.

 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >