Trafic

Nieuwe Renault trafic – robuust en dynamisch design

De nieuwe Renault Trafic heeft een robuust en dynamisch design, een compleet vernieuwd interieur en een unieke uitrusting met nog efficiëntere motoren. De nieuwe Renault Trafic innoveert op elk vlak. Zijn cabine is een mobiel kantoor, waarin al uw mobiele apparaten perfect worden geïntegreerd. Uitgerust met de nieuwste technologieën. Grootste laadlengte in zijn klasse.

LAADRUIMTE

De Renault Trafic heeft de grootste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en bijzondere zuinige motoren zijn voorzien van de beste technologie. Met de nieuwe Renault Trafic profiteert u dagelijks van vele nieuwe innovaties.

INTERIEUR (CABINE)

Het interieur van de nieuwe Renault Trafic is voorzien van allerlei slimme systemen voor uw tablet, laptop en telefoon, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen te organiseren en binnen handbereik te houden. Met de nieuwe Renault Trafic zit u altijd op de juiste weg, dankzij de Media NAV of de R&GO applicatie.

VEILIGHEID

Voor Renault is uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers van essentieel belang. Onze bedrijfswagens beschikken over de beste technologieën op het gebied van veiligheid. De nieuwe Trafic is standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP en biedt zijn inzittende efficiënte bescherming dankzij een uitgebreid gamma veiligheid uitrustingen en rijhulpsystemen.

RUIMTE

De Renault Trafic is leverbaar als een gesloten bestel of met een dubbele cabine. De laatst genoemde versie biedt u de mogelijkheid tot het vervoeren van een bestuurder en maximaal 5 passagiers in een bedrijfswagen. Perfect voor het vervoeren van meerdere personen. De Renault Trafic met dubbele cabine is leverbaar in twee lengtevarianten, met maximaal zes zitplaatsen. Alle zitplaatsen zijn uitgevoerd met een 3-punts veiligheidsgordel.

Vraag offerte op maat aan >

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >