Nieuwe Master Z.E.

Met de nieuwe Renault Master Z.E. worden uw ritten extra fijn. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

Profiteer van een grotere reeks modellen en opties

Kies de nieuwe MASTER Z.E. die bij jou past. Dankzij de drie lengten, twee hoogten en twee carrosserietypen (bedrijfswagen of platformcabine) is er altijd wel een oplossing die bij jou past.

De nieuwe Renault MASTER Z.E.-motor

Een motor die 100% van Renault is: de nieuwste 57-kW Master Z.E.-motor is gebaseerd op de R75-motor uit de nieuwe ZOE. De motor wordt gemaakt in Frankrijk, bij de Renaultfabriek in Cléon (de belangrijkste fabriek van de groep voor de productie van motoren en versnellingsbakken).

De verschillende technologieën in de motor bieden op dagelijkse basis de voordelen van elektrische mobiliteit: geen lawaai, geen uitstoot, maar wel 100% efficiëntie en 100% rijplezier. Dankzij de automatische transmissie zonder koppeling kun je met de nieuwe Master Z.E. uitstekend versnellen én rijd je vloeiend en in volledig comfort over de weg.

Z.E. 33-batterij

De Z.E. 33-batterij voor de nieuwe Master Z.E. is gebaseerd op een grootse innovatie: meer energiedichtheid zonder aanvullende modules.

Door de chemische samenstelling van de cellen te verbeteren, hebben onze technici ervoor gezorgd dat de energieopslagcapaciteit is vergroot zónder het volume te hoeven vergroten.

Bereken hoe ver je rijdt

Kies een model, pas de snelheid aan, pas de temperatuur aan, kies een rijmodus en bepaal het gewicht van de vracht die je vervoert. Ontdek met slechts enkele keren klikken hoe ver je kunt rijden.

Klik op onderstaande afbeelding om de actieradius te berekenen van de nieuwe Master Z.E.

Vraag offerte op maat aan >

Bekijk ook deze modellen

Master

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >