Kangoo Express

De Renault Kangoo Express biedt een op maat gemaakte transportoplossing, geschikt voor alle mogelijke taken. De Renault Kangoo Express is leverbaar in 3 carrosserielengtes: de Express Compact, de Express en de Express Maxi. Vervoert u bijvoorbeeld compacte ladingen, dan kunt u kiezen voor de Kangoo Express Compact. Heeft u bijvoorbeeld een installatiebedrijf, dan kunt u de laadruimte inrichten naar eigen inzicht.

GEBRUIK ALS KOELWAGEN

Vervoert u beperkt houdbare producten? Dan kunt u de Kangoo inrichten als koelwagen. Hierbij heeft u een echte stadsauto die precies doet wat u wilt. Wat uw wensen ook zijn, u kunt kiezen uit diverse opties om het comfort te verhogen, het in- en uitladen te vergemakkelijken en de laadruimte in te richten. U kunt uw Kangoo Express gebruiken als mobiel kantoor of werkpaard voor elke dag.

UW TRANSPORTWENSEN WORDEN WERKELIJKHEID

Met de Kangoo Express worden uw transportwensen werkelijkheid. U kunt de Renault Kangoo Express inrichten als mobiele werkplek met verschillende opbergmogelijkheden. De laadruimte en de toegang tot de laadruimte van de auto is speciaal gemaakt voor een zo efficiënt mogelijk gebruik.

RENAULT KANGOO EXPRESS LEVERBAAR MET ZIJSCHUIFDEUREN

Zo is de Kangoo Express leverbaar met 1 of 2 zijschuifdeuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor achterdeuren of een achterklep. Uw dealer adviseert u graag over verschillende op- of inbouwmogelijkheden. Zo biedt Renault- bedrijfswagens een bedrijfswagen op maat. Bekijk hem nu in onze showroom in Haarlem!

Vraag offerte op maat aan >

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >