Nieuwe Kangoo Z.E.

De nieuwe Renault Kangoo Z.E. is de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 270 km volgens NEDC. De nieuwe Renault KANGOO Z.E. wordt speciaal afgestemd op de behoeften van je bedrijf en maakt je ritten een stuk plezieriger. Het nieuwe Renault-logo staat trots op de robuuste en expressieve voorkant en verbergt op slimme wijze de klep voor elektrisch opladen.

100% afgestemd op uw wensen

De Renault Kangoo Z.E. is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Renault en beantwoordt nog beter de behoeften van de zakelijke markt. Leverbaar in 3 verschillende lengtes en een uitgebreid gamma aan zuinige en krachtige motoren, waaronder een 100% elektrische versie. Er is altijd een Kangoo die bij u past!

Op maat gemaakt

De Renault Kangoo Z.E. is volledig aan te passen naar uw zakelijke wensen. Met de verschuifbare dakklep wordt het eenvoudig om af en toe extra lange voorwerpen te vervoeren. De laadruimte is vlak en de wielkasten nemen minimale ruimte in. Hierdoor is het mogelijk de lading optimaal te vervoeren. Een derde zitplaats maakt het mogelijk om een extra persoon te vervoeren. Dit kan net het veschil maken om alle personen in een keer op de plaats van bestemming te brengen.

Innovatief en Praktisch

De Renault Kangoo Z.E. is in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk (CO2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit. Met achterdeuren die 180° geopend kunnen worden en een laadlengte tot ruim 2 meter, biedt de Kangoo Z.E. optimaal laadvolume zonder uitstoot.

Vraag offerte op maat aan > Bereken actieradius >

Bekijk ook deze modellen

Z.E. Twizy

Z.E. ZOE

Nieuwe Kangoo Z.E.

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >